Winnaar EuroConcours Dwarsfluit 2018

Voor de 19e keer organiseerde Lionsclub ‘s-Hertogenbosch Bolduc op 14 mei 2018 in kasteel Maurick te Vught het jaarlijkse Euroconcours. Elk jaar is het voor een ander instrument, dit jaar voor het instrument dwarsfluit. Een vakjury bestaande uit Liset Pennings, Lucas Vis en Abbie de Quant wees Mirna Ackers als winnaar aan. De uitslag van de publieksjury, ruim honderd personen, was: 1. Mirna Ackers, 2. Cathinca Porsius, 3. Erica Vogel. Na afloop was er nog een boeiende masterclass door Abbie de Quant.

Mirna mag nu Nederland vertegenwoordigen op het Lions EuroConcours tijdens het Europaforum in Skopje, Macedonië, 25-27 oktober 2018.

Foto: Madeleine Mastboom

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.