Het fluit Duo Quardici bestaat uit Agnese Lecchi (Italië) en Mirna Ackers (Nederland), en speelt samen sinds 2017.

Mirna Ackers (1995) werd op vijftienjarige leeftijd toegelaten tot de Sweelinck Academie voor jong toptalent aan het Conservatorium van Amsterdam bij Marieke Schneemann; momenteel studeert ze in de master bij Kersten McCall (Koninklijk Concertgebouw Orkest). Agnese Lecchi (1994) begon haar studie in Italië op 8-jarige leeftijd; nadat zij in Brescia afstudeerde aan het Conservatorio Luca Marenzio, werd ze toegelaten in de master aan Conservatorium van Amsterdam bij Kersten McCall, waar zij en Mirna vriendinnen werden.

Agnese en Mirna hebben veel met elkaar gemeen: niet alleen hebben ze samen gestudeerd, maar ze zijn ook beide eerste fluit in het Nationaal Jeugd Orkest (NJO), en ze hebben de kans gehad om masterclasses te volgen met o.a. Jacques Zoon, Felix Renggli, Emily Beynon, Denis Bouriakov, Philippe Bernold, Marco Zoni; ze hebben allebei verschillende belangrijke prijzen gewonnen in zowel nationale als internationale competities.

Het duo speelt op festivals, zoals “Happy BachDag,” maar geeft ook concerten in culturele instanties rond Amsterdam. Ze spelen muziek van Bach tot Takemitsu, inclusief arrangementen van Mirna.